<< Přehled akcí v roce  >>


Migdal Bavel

 

 

Migdal Bavel

Když už z Bohouška konečně vypadlo, kam se o víkendu 11. – 13. 4. 2014 podíváme, sešlo se na Hlavním nádraží poměrně hodně natěšených cestovatelů, kterým samé plavky a IQ testy čouhaly z batohů a krosen.

Jakmile jsme dojeli do Liberce, už tam na nás čekali naši kamarádi Márty a Patrik, a ještěže tak! Márty nás totiž hned zavedl do našeho lesmírného ubytování, všechno nám ukázal, a dokonce i nákup přivezl a Patrik se zas druhý den v sobotu nechal ochotně sledovat nenápadnými špiony, až do Babylónu.

Co Vám budeme povídat, Babylón byl prostě skvělej. První dvě až tři hodiny Loukaři neúnavně pobíhali mezi čtyřmi patry v IQ parku, kde naráželi do zrcadel v zrcadlovém bludišti, vyráběli pomocí vodní pumpy elektřinu, sprintovali na čas, zkoušeli si, jaké to je být v bublině a rosničkou v televizi a fakírem na posteli s hřebíky a hlavou na míse s ovocem a … a … Poté, co všichni vyzkoušeli, ochmatali a dvakrát zkusili všechno, co šlo, jsme se po skupinkách přesunuli do AQUA parku. Z něho si vedoucí nepamatují nic moc, protože co pět vteřin neustále počítali děti smiley, ale co jsme od nich pak slyšeli, tak že prej přímo parádní. Hlavně ten trychtýř! A ta černá roura! A vířivka! A divoká řeka! A takovýtojaktamskáčešadělajsepaktyvlny!

Dost nás všechny zážitky unavily, někteří si dokonce spinkli v tramvaji, a tak se ani nemuselo připomínat Pravidlo Dvou (na význam se zeptejte Balíčka nebo kohokoliv z cestovatelů).

Nedělní dopoledne/poledne bylo ve znamení: „ještě chvilku si pospíme, prosííím“; „jé, Pajda“; „jooo, chceme si zahrát hru“; „kdy už bude ten oběd“ a „né, já nechci uklízet“.

A završil to pan průvodčí ve vlaku do Prahy: „ty děti, co maj toho chrobáka na ruce, ty patřej k vám?

Závěrem doufáme, že se Vám výlet líbil, my musíme říct, že nám moc a ti, kteří nebyli, ať nezoufají, protože nadcházející akce „Jak jsem potkal kola“ vypadá víc než dobře!

Tým MB

Kdo tam všechno byl: se dozvíte někdy jindy

od kdy: 11.04.2014
do kdy: 13.04.2014
kde: Liberec
s sebou:

peníze: 800

Vedoucí: Houza Míša

Ostatní vedoucí:

Zkuste z textu zjistit, kam to v dubnu ...

Pozvánka

pozvánka na výlet

Liberec! Konečně!

Naše lesmírné ubytování.

První véča. Protože Bohouš vařit neumí, ...

a moc se jim povedly!

Aby vás to nemátlo. Důvodem, proč ...

Akční trojnožka I.

Akční trojnožka II.

Akční Patrik I.

Akční Patrik II.

Čekání na lístky si někteří zpestřili ...

V IQ parku se podávalo "foie bayer"

a taky "confit de bayer".

Taky vidíte dva Dády?!

Bára na kolečkách.

Kdyby stávající rosničky měly stejně ...

Tohle taky dost dobrý, akorát nevíme, jak ...

Velmi překvapivá hudební vložka.

Pajda!

Hihihi, ty máš zavázaný oči.

Srandičky, vtípečky a dobrá nálada, ...

Tři Grácie, které se ani trychtýře ...

Tak ahoj a s úsměvem se těšíme na další ...