<< Přehled akcí v roce      


Jak jsem potkal kola

 

 

JAK JSEM POTKAL KOLA

Potkali jsme toho hodně - kola, rybu (jednu), ale bohužel hlavně déšť. Takže se klidně přiznáváme, že jsme toho moc nenajezdili. Ti větší dokonce skoro nic, protože je déšť zahnal do hospody. Tak se tam alespoň koukli na hokej. Ti menší dorazili k Broukovi a Opině do Čerčan, kde si dali česnečku a čaj a trochu se osušili.

Navzdory počasí se nám to ale líbilo. Místo bylo parádní, na hrázi rybníka našeho kamaráda, kde jsme chytali ryby. Dlouho to vypadalo, že nechytíme žádnou, ale nakonec Ota vytáhl parádní štiku. Tak jsme si ji udělali na ohni a byla výborná.

Taky přišel Pajda a řekl nám, jak to celé bylo s těmi Srnci. Zjistili tak, že Srnci jsou vandráci a naši kamarádi, kteří kdysi, v roce 1981, založili tradici loukařských táborů. Takže díky jim za to a příště na kolech snad budeme jezdit na kolech.

Kdo (ne)jezdil na kolech: Ota Volek, Terka Volková, Adéla Šedová, Bruno Sandner, Vítek Křelina, Andrej od Vítka, David Lamich, David Kaláb, Mikuláš Kubala, Sam od MIkuláše, Raja Tobolková, Vojta Šaray, Sára Hudson, Eliška Baťková, Sára Perutková, Petich, Pepa, Balda, Petr, Půlčík, Verča, Opina, Bětka, Ferda, Brouk

Na závěr zamotaná věta s poměrně nepodstatnou informací: Skupina menších dětí jela na kolech kolem domu, kde bydlí Martin Mikuláš, který hrál Prdelku ve Zlatých úhořích, což je film natočený podle knihy Oty Pavla Jak jsem potkal ryby, která byla lehkou inspirací pro tento výlet i jeho název. Pecka.

 

od kdy: 16.05.2014
do kdy: 18.05.2014
kde: Mačovice u Vranova u Přestavlk u Čerčan
s sebou:

peníze: 499 Kč :-)

Vedoucí: Petich Pepa

Ostatní vedoucí:

Pozvánka Loukaři_Kola_2014

Skupina, která měla jet méně, ale nakonec ...

Kola na zahradě

Prohlíželi jsme si taky fotky z loňských ...

Pořád si prohlížíme ty fotky z loňských ...

Děti se těší, že pojedou v dešti do ...

Pojedou přes náves a pak kolem vinárny na ...

Všichni se těší

Už jedou

Konec

Ota a jeho štika

Štika a její nůž