<< Přehled akcí v roce      


Mirakulum

 

 

Mirakulum

Jeden z posledních teplých podzimních víkendů jsme strávili v zábavně-naučném parku Mirakulum, který se nachází v Milovicích u Nymburka. Po příjezdu do místní školy, kde jsme byli ubytovaní, jsme si až do setmění hráli na hřišti a navnadili se tak na sobotní řádění v parku. Po setmění měla veliký ohlas hra Zombíci.

V sobotu chvíli před otvíračkou parku jsme již nadšeně poskakovali před vstupem a těšili se, co všechno zažijem. A že toho bylo dost! Prolezli jsme křížem krážem hrad, který byl zároveň obrovskou prolézačkou, zaskákali si na veliké trampolíně, houpali se na ještě větších houpačkách, navštívili minizoo a místní naučnou stezku a hledali cestu v bludišti. V souboji o nejlepší atrakci zvítězila obří trampolína stejně tak jako houpačky. Při odchodu se nikomu nechtělo zpátky do školy.

Přestože jsme si celý den hráli, většina dětí si krátila volný čas v tělocvičně vybíjenou nebo fotbalem. Po večeři jsme zahráli novou noční hru s názvem Zhasni! V této družinkové hře byl nejúspěšnější tým Sáry Hudson, který uchránil svoji hořící svíčku nejdéle.  

V neděli museli děti projevit svůj obchodnický talent ve hře Městečko, což byla obdoba hry Vesničky, kterou hrajeme na táboře. Úkolem bylo vyměnit houbičku na nádobí za různě bodované věci ze seznamu. Zde zvítězila skupinka Marušky Tranové, které se podařilo vysmolouvat (nejen) 48 propisek. Po obědě zbyl čas již pouze na balení, úklid, poslední vyřádění na hřišti a rakvičku se šlehačkou.

Účast: Eliška G., Adam, Kryštof, Franta, Helča K., Nene, Miki, Sam, Bruno V., Natka, Lukáš, Vítek, Maruška, Raja, Eliška B., Sára G., Ester, Helča P., Dáda, Jirka, Michal, Pája, Sára H., Balda, Petich, Olí, Verča, Petr, Půlčík

od kdy: 17.10.2014
do kdy: 19.10.2014
kde: Milovice u Nymburka
s sebou: http://www.mirakulum.cz

peníze: 600 Kč

Vedoucí: Verča Petr

Ostatní vedoucí:

Pozvánka Mirakulum_2015

pozvánka