<< Přehled akcí v roce  >>


Orlice

 

 

ORLICE

Orlice - voda plná romantických zákoutí a nečekaných zákrut.

Byli jsme v sestavě dvanácti lodí, na sraz to nestihlo jen jedno dítě, takže odjezd téměř v pořádku. Zbytek už byl podle plánu - měli jsme krásné žluté lodičky, cvaklo se jenom asi pět posádek, utopili jsme jen jeden bochník chleba a ráno jsme museli chvilku čekat, protože na Orlici se konaly muškařské závody. Tak jsme si holt dali pochoďák s plnou polní kolem vody. Ubytování proběhlo podle plánu, večeře také.

Horší to bylo se snídaní - zmizela nám nutela. Balíček myslel, že ji někomu dával, ale nenašli jsme ji. Pak jsme zjistili, že ji zapomněli Balda, Louďák a Židloň už v Praze... Naštěstí jsme ale nedostatkem sladkého netrpěli, Ondra Karlík totiž slavil deváté narozeniny a o svůj dort se s dětmi podělil.

Oběd jsme měli přímo robinzonský - menu o 12ti chodech - dvanáct různých konzerv. Mezi nejoblíbenější patřily fazole na všechny způsoby, moc nám nejela svíčková. Konzervy jsme ohřívali na švédských pochodních a byla to zábava. Balíček dostal Michelinskou hvězdu - konzervy na vodě se totiž prostě osvědčily.

V neděli už se moc posádek necvaklo, a tak jsme mohli zakončit v Třebechovicích pod Orebem další povedený loukařský výlet.

 

od kdy: 10.06.2017
do kdy: 11.06.2017
kde: Orlice
s sebou:

peníze: 750

Vedoucí: balíček Louďák

Ostatní vedoucí: Balda, Linda, Kosa, Karlos, Terka, Saša, Židloň, Františka, Petich

Pozvánka Orlice

Romantika

Peřeje

Michelinská hvězda

Oběd

Ondra slavil

škoda, bylo to těsné

těšíme se na táborové rozmazlování - ...