<< Přehled akcí v roce      


Chvojí

 

 

Chvojí: Pravěk

Jak to letos na Chvojí vypadalo?

1) Cesta do Kadova

Jedna výluka, jinak docela pohoda. Teda až na zapomenuté chleby ve vlaku.

2) Práce

Naplánovaná práce na statku v Poli nakonec nedopadla, takže jsme se s dětmi vydali na Den otevřených dveří v chanovické pile, kde si děti a i někteří vedoucí zajezdili na šlapacích autech a zaskákali na skákacím hradu.

3) Dřevo

Odpoledne už na práci opravdu došlo. V lese jsme káceli stromy, špalky nosili na valník a pak jsme to všechno vyskádali na louce.

4) Pravěk

Ještě v pátek večer nás přisli navštívit pralidé s prosbou o pomoc. Vyrobili jsme si kyje, rozdělali jsme oheň pomocí křesadla a zatancovali kolem něj tanec. Tím jsme návštěvníkům z pravěku pomohli získat šampón a my jsme dostali malou odměnu.

5) Hry

Za celý víkend jsme hráli spustu her: Uzel, Hutututu, Lala Land, Mrkacího vraha, a dokonce jsme stihli i jedno kolo oblíbených Netopýrů. Večer jsme měli parádní diskotéku.

6) Cesta zpátky

Doprava zpátky domů už bohužel tak jednoduchá nebyla. Na trati bylo strženo vedení, takže jsme museli přestoupit na autobus, který nás ze Zdic dovezl do Berouna a pak teprve vlakem domů. Nakonec jsme s velkým zpožděním dorazili v pořádku domů a stali jsme se držiteli Guinessova rekoru za nejdelší cestu z Chvojí domů. Asi šest hodin a padesát minut nebo tak nějak.

Bylo nás 37 dětí a 16 dospělých.

 

od kdy: 13.09.2019
do kdy: 15.09.2019
kde: Kadov u Blatné
s sebou:

peníze: 550

Vedoucí:

Ostatní vedoucí:

Pozvánka pozvánka

 
soubor ke stažení

  792_20190914_193757.mp4