<< Přehled akcí v roce  >>


Chvojí

 

 

Chvojí (a kamení)

Pracovali jsme. Hodně pracovali. Sbírali jsme na poli u Svéradic kameny. Museli jsme za nimi dojít, a to celé čtyři kilometry. Taky jsme těžili dřevo. Na pálení i na stavění. To i v neděli. Ruce vytahaný až ke kotníkům.

Ale i zábava byla. Diskotéka v Alhambře a taky Hrady.

Jo, a cestou tam jsme kvůli zpoždění nestihli následný vlak, takže jsme dvě hodiny čekali ve Zdicích. Do tábora jsme přišli až někdy v půl desáté.

Kdo sbíral kameny a dělal dřevo: Sean O´Keefe, Pepča Richtrová, Alex Kubala, Hedvika Krá, Matěj Krá, Lucka Setnická, Vojta a Klára Mezihorákovi, Dan Berkovič, Ben Mahler, Zbýša Daníček, Viky Becková, Horymír Černohous, Sofie Vlačihová, Clara Polcarová, Štěpán a Majda Michalovi, Martin Kalivoda, Sam Štefánek, Kiki Vlčková, Míša a Katka Mitické, Mitická Stárková, Péťa a Lara Jaklovi, Anička Hedbávná, Kiki Žižková, Eliška Paťková, Bruno Valchář, Pepča Končelíková, Anežka Matějková, Elia Collard, Adéla Horáková, Ferda Škvor, Phu, Anna Švecová, Anežka Vodičková, Ondra Karlík a Honzáč, Saša, Pýtý, Vítek, Vincent, Johanka, Pája Dé, Jolanka, Balda, Balíček, Ebrtka, Štepějš, Zinda, Františka, Anda, Manda, Zuzka, Sofča, Ema, Eliška Gé, Natka, OuTý, Mařena, Brouk

 

od kdy: 17.09.2021
do kdy: 19.09.2021
kde: Kadov u Blatné
s sebou:

peníze: 550

Vedoucí:

Ostatní vedoucí:

Pozvánka