Bába má na maso
Naší Bábě Ivě Svobodové, co s námi dlouhé roky jezdí jako kuchařka na tábor, je šedesát let. Proto jsme se sešli na kafi v Café Periferie, abychom to zlehka oslavili.
Jako na periferii to tam ovšem nevypadalo, protože se nás sešlo docela dost. Přesně dvacet dospěláků a sedm prťat. Takže bylo spíš hlučno, ale to nevadilo.
K narozeninám se taky dávají nějaké ty dárky. Protože je Bába ta naše kuchařka, tak jsme ji pozvali, spolu s manželem Dědkem, do Čestru na hostinu. V Čestru se podává hlavně maso, a to hlavně maso hovězí, protože to je zkratka ze slov ČEská STRačena.
Už teď jsme zvědaví, zda si dá nízký roštěnec, ořech, lopatku, květovou špičku či oponku. Grilovanému baklažánu s vejcem patrně neodolá jistě.
Každopádně dobrou chuť, že, a taky zdraví.
To přejí Loukaři.
kdy: 23.10.2013
vložil: Brouk