<< Přehled akcí v roce      


Bejbáč 2021 - ROŠtěpře

 

 

Bejbáč

Zase se něco dělo a dělo se tohle:

Kousek od tábora jsme potkali tři postavy. Jednu černobílou s brýlemi a s buřinkou, druhou v růžových šatech a třetí v brnění s mečem. Hlasitě se hádaly, a když jsme přišli blíž, zjistili jsme, že se přou o to, kdo je pro lidi důležitější.

Byli to Rozum, Štěstí a Odvaha.

Hádání neustalo, ani když už jsme na ně nějakou chvílí udiveně koukali. Tak se nakonec rozhodli, že to vyzkouší na nás. Následovaly tři dny, každý ve znamení jednoho z nich, a že tedy sami uvidíme, jaké to je a co to znamená, je mít – nebo nemít.
Museli jsme ukázat svůj rozum ve Vrchu mudrců, zatnout zuby a beze strachu projít Stezkou odvahy nebo nechat o úspěchu rozhodnout štěstí při Latrínách. Každý den ukazoval na něco dobrého i na něco, co nám chybí. Ale tak nějak jsme se shodli, že nejlepší je, když máme každý ode všech kousek: Protože bez dnů, kdy jsme tak trochu přiblblý, nepoznáme, že nám to zrovna pálí, bez strašpytlů není odvážných a bez smolařů dětí štěstěny. To jsme taky těm třem řekli a nakonec se nám podařilo je přesvědčit, aby se udobřili a táhli to světem lidí společně, jako kamarádi. Všichni měli radost, tak jsme druhý den mohli spokojeně odjet domů.

od kdy: 13.08.2021
do kdy: 18.08.2021
kde: Kadov
s sebou:

peníze:

Hlavní vedoucí: Kako

Ostatní vedoucí: Mařena, Ashley, Kája, Linda

Pozvánka